top of page

Reacties

Doosje 2

Reacties

De Envelop

Daar gaat mijn auto
Regendruppels
Tel maar mee
De Brandweerman
De dobbelsteen

"Echt een mooie bundel hoor! José heeft echt heel mooie arrangementen gemaakt, ik vind ze echt goed en leuk! Mooi opgenomen en gemixt. Gefeliciteerd ermee, een prachtproduct. Musici hebben ook uitstekend werk verricht. Het klinkt prachtig. De informatie is heel leuk om te lezen en ook zinnig, voegt echt toe. En de illustraties zijn natuurlijk ook prachtig!!"


Leo Aussems Hoofdvak docent 'Docent Muziek' Codarts, Conservatorium Rotterdam

"Hartelijk bedankt voor het snelle toezenden van de bestelde cd. De eerste was grijs gedraaid en we waren toe aan een nieuw exemplaar. Nu kunnen we weer verder spelen en zingen". 

"Hartelijk bedankt voor het mooie pakketje. Het ziet er prachtig uit en ik heb in de auto al van de muziek genoten. Vreemd om je eigen liedje toch anders terug te horen, maar wel heel mooi gedaan! Mooie arrangementen heeft José gemaakt en mooie instrumenten! "


Marit Eijkelkamp Docent Muziek op Schoot & Componist 'Beetje Moe'

Nederland

Heel erg bedankt ... de soundtrack klinkt mooi. Ik voel me zeer bevoorrecht om dit te hebben en nu deel uit te maken hoe de wereld bezig is met muziek!

.

"

 

 

 

 

 

                 Baie baie dankie t 

Zuid Afrika

"Baie baie dankie … die klanksnitte klink pragtig. Ek voel sommer bevoorreg om hierdie te mag hê en nou deel te wees van hoe die wêreld besig is met musiek!” 

.

.

.

Will share with colleagues who I know are good with, and do a lot of, early childhood music education.

.

.

.

Bedankt voor de mooie uitgave en de liedjes en muziekjes. Ik ga ze zeker gebruiken tijdens mijn lessen en met mijn kleindochter! 

Foto's

bottom of page